KOMMENDE BØKER I KATEGORIEN OPPBYGGELIG / BIOGRAFI:

#1 (2020) TENK OM DET ER SANT, AV CHARLES MARTIN
(Forventes utsendt 6. mars)

Med samme dybde, innlevelse og nerve som har fått millioner av lesere til å trykke romanene hans til sitt bryst, fører Charles Martin oss i denne oppbyggelsesboken nå inn i troens grunnleggende prinsipper på en ny og inspirerende måte. På en historiefortellers mesterlige måte tar han oss med på en uforglemmelig reise gjennom Jesu liv og tjeneste – og  andre avgjørende øyeblikk fra Bibelen.

For mange år siden åpnet Charles Bibelen og stilte seg selv noen grunnleggende spørsmål. Hva om hvert eneste ord i Skriften er helt sant og til å stole på? Hvordan ville jeg da respondere? Det burde skape en forandring i meg, men hvilken? Hvordan? Denne boken er resultatet av hans søken etter svar.

Charles Martin deler også utslagsgivende hendelser fra sin egen vandring som disippel – og tjener – av Kristus og som mentor for andre. Resultatet er et spennende dypdykk i sannhetene i Guds Ord som ikke bare hjelper oss til å tenke annerledes, men også til å leve annerledes. I dag.

 

#2 (2020) MOT TIL Å TROSSE JIHAD, AV ESTHER AHMAD & CRAIG BORLASE
(Forventes utsendt 20. april)

Den dramatiske og sanne historien om en kvinne som meldte seg frivillig til å drepe vantro – og deretter ble stilt ansikt til ansikt med døden for selv å ha blitt en.

Mot til å trosse jihad er den sanne historien om ei jente som vokste opp under et radikalt islamsk regime. Hun ble opplært til å tro at den ultimate hensikten med livet hennes var å tjene Allah og dø som jihadist. To netter før hun skulle dra for godt, fikk hun imidlertid en drøm … en drøm som skulle endre livet hennes totalt.

Mot alle odds ble Esther en etterfølger av Jesus – selv om det å forlate islam innebar å få en dødsdom hengende over seg. I stedet for å drepe henne umiddelbart, utfordret Esthers rasende far henne til en rekke offentlige debatter med muslimske mullaer: Bibelen mot Koranen. Hvis Esther vant, ville hun kanskje få leve. Men hvis de muslimske mullaene vant, ville Esther bli nødt til å avsverge sin kristne tro. En hel måned – hvis hun overlevde så lenge – skulle Esther bli ført fram for en folkemengde for å forsvare sin nyvunne tro. Ville Gud gi henne ordene hun trengte for å argumentere mot muslimske ledere, tidligere venner og til og med sin egen familie?

Denne boken er en fantastisk historie om en kvinne som er rede til å gi alt for Jesus, og vi får se hvordan livet hennes ble forvandlet fra et liv i frykt til et liv fylt av overveldende kjærlighet.