KOMMENDE BØKER I KATEGORIEN OPPBYGGELIG / BIOGRAFI:

#1 (2021) NÅ VIL JEG BARE LEVE, av Linn Lindeman med Joel Sjöberg
(Forventes utsendt 15. februar)

I begynnelsen så alt ut som en idyll. Et hus på landet utenfor Arvika, en mamma og en pappa. Men idyllen sprakk, og Linn opplevde det ene traumet etter det andre. Pappas flasker fra polet og barberblad som skar mot håndleddene ble de første metodene hun brukte for å lindre angsten. På videregående fant Linn narkotika.
En kveld satt hun full på jernbanesporet og lyttet til musikk i ørepluggene sine. Russisk rulett og et rop om hjelp. En annen kveld lå hun livløs på fortauet i Arvika sentrum med blodige kniver rundt seg. Enda et rop om hjelp. Men ingen så ut til å høre henne.

Ved midnatt nyttårsaften 2010 ble stjernehimmelen lyst opp av nyttårsraketter. Men et av smellene hun hørte, kom fra innsiden av leiligheten hennes. Det utenkelige hadde skjedd. Fra det øyeblikket kunne ingenting lindre den angsten hun kjente.
Narkotika, selvmordsforsøk, overdoser og turer inn og ut fra akutten og akuttpsykiatrien fulgte. Etter hvert ble systemfeilen åpenbar. Linn var for syk til rusomsorg, og for ruset til psykiatrien. Hvor mange selvmordsforsøk må til før man får hjelp? Hvor mange overdoser?

En dag ville hun bare bort fra dette livet og gikk mot togstasjonen i Sävsjö, der mange tog fyker forbi i full fart. Den dagen skulle mange år med smerte og lidelse endelig ta slutt.

«Linn gikk fra den absolutte bunnen av samfunnet til å bli en av de utvilsomt sterkeste evangelistene i Sverige. Hun er intet mindre enn himmelsk dynamitt! Den troen Gud har gitt henne, og den kjærlighet og nød hun har for ødelagte mennesker, er nok til å forandre vårt land. Les boken, og når du er ferdig med å gråte, da kan du takke Jesus for at Han reddet Linn.»
– Sebastian Stakset, forfatter og evangelist

 

#5 (2020) DU ER ALDRI ALENE, AV MAX LUCADO
(Forventes utsendt 15. NOVEMBER)

Bryr Gud seg om at jeg er utmattet og nedfor? Vil Han hjelpe meg med mitt hav av utfordringer? Legger Han i det hele tatt merke til det når livet mitt føles mørkt og stormfullt?
Vil Han hjelpe meg i min frykt og angst?
Svaret på alle disse spørsmålene er et rungende «JA!». Ved å se nærmere på miraklene i johannes’ evangelium hjelper Max Lucado deg til å:
forstå at Jesus går sammen med deg og løfter deg ut av dine stormer hvile i nåden fra korset og vissheten om Hans oppstandelseskraft tro at Gud er din alltid nærværende kilde til hjelp innse at du aldri er uten håp eller styrke fordi du aldri noensinne er alene.
Du er sterkere enn du tror fordi Gud er nærmere enn du aner! Han vil møte deg når som helst og hvor som helst. I livets kaos og tornefylte vei vil Han komme til deg, uten å nøle, for å reise deg opp.