KOMMENDE BØKER I KATEGORIEN OPPBYGGELIG / BIOGRAFI:

#4 (2021) JESUS HØRER NÅR DU BER, AV SARAH YOUNG
(Forventes utsendt 20. oktober)

Mange av oss ønsker å be mer, men så føler vi oss usikre på hva vi skal si. I denne inspirerende 366-dagers andaktsboken hjelper Sarah Young deg til å komme til Gud i alle omstendigheter gjennom et år med daglige bønner basert på ord fra Skriften.
Over mange år har Sarah næret et dypt bønneliv som har styrket hennes relasjon til Jesus og ført til skrivingen av boken Jesus kaller på deg. Hun henter inspirasjon fra sin nærhet til Gud for å tilby ærlige bønner for lesere som …

  • har bedt i mange år, men som lengter etter fornyet bibelsk innsikt
  • ønsker å be Guds løfter rett fra Skriften
  • går gjennom vanskeligheter
  • er nye i troen og usikre på hvordan de skal begynne å be
  • har funnet åndelig hvile i Jesus kaller på deg og Jesus, bare Jesus
  • er ivrige etter å starte en meningsfull ny åndelig disiplin

Ved å be Skriften gjennom denne daglige andaktsboken, vil du få erfare hvordan intensjonelle bønner setter deg i kontakt med Gud, endrer hjertet ditt og til og med kan flytte fjell.
 

#3 (2021) VEKKELSEN I IRAN, av Dr. Hormoz Shariat
Sendt ut 23. juni

En millioner muslimer for Jesus. 
På midten av 1980-tallet satt dr. Shariat sammen med kona si og ba: «Herre, bruk oss for å frelse Iran!» 
Lidenskapen hans for muslimer stammer delvis fra drapet på broren hans, Hamraz, som ble arrestert i Iran i en alder av 16 år på grunn av en mindre politisk forseelse. Etter to år i fengsel ble Hamraz henrettet ved en eksekusjonspelotong. Gud viste Hormoz at den beste måten å respondere på denne tragedien, var å vie livet sitt til å bringe en million muslimer til frelse i Kristus. 
Bli med dr. Shariat på en reise bort fra islams lenker til friheten i Kristus. Lær hva Bibelen sier om Iran og hvorfor Iran bare er begynnelsen på noe stort, evig og av historiske proporsjoner som allerede har begynt å skje! 
Gud sa: «Jeg skal gjøre noe stort i Iran og endre nasjonen for alltid, og Jeg inviterer deg til å bli med på det.»

«Denne boken er den mest informative og inspirerende boken jeg noen gang har lest om hva Gud gjør i Iran. Pastor Hormoz Shariat deler på mesterlig vis oppsiktsvekkende vitnesbyrd og åndelig innsikt som han har høstet fra Skriften og fra arbeidet blant grasrota i Iran. Minst like spennende er Hormoz’ vandring fra tilværelsen som innflytelsesrik forsker i Silicon Valley til menighetsplanter og apostel for Kristus. Når du først begynner å lese denne boken, vil du ikke klare å legge den fra deg igjen. Vær forberedt på å bli inspirert og utrustet.»
– Dr. Ed Silvoso, grunnlegger og administrerende direktør, av Transform Our World/Harvest Evangelism, og forfatter av bøkene Ekklesia og Anointed for Business