KOMMENDE BØKER I KATEGORIEN OPPBYGGELIG / BIOGRAFI:

#2 (2021) MIRAKLENES NATT, AV PAUL ESTABROOKS
(Forventes utsendt 15. april)

Historien om hvordan én million bibler ble smuglet inn i Kina
Opp av asken etter Kulturrevolusjonens død og ødeleggelse reiser det seg en renset, fornyet og raskt voksende kirke. Behovet for en million kinesiske bibler er skrikende, og en flokk alminnelige menn tar utfordringen med urokkelig tro på miraklenes Gud. 

Med hjelp av en slepebåt og en spesiallaget lekter overleverte tjue menn i løpet av én natt og i all hemmelighet en million kinesiske bibler – 232 tonn – til tusenvis av kinesiske kristne som ventet ved en strand i det sørlige Kina. Men det som ennå ikke er fortalt, handler om en million mirakler som skjedde i forkant og gjorde det hele mulig.

Beretningen om Project Pearl forteller oss hvorfor og hvordan en million bibler bidro til å sette fart på vekkelsen som feier over Kina.

LESERE SIER: 
«Spennende og trosstyrkende!»
«Når du først begynner å lese, klarer du ikke å legge boka fra deg!»  
«Du kommer til å le, og du kommer til å gråte …»

#1 (2021) NÅ VIL JEG BARE LEVE, av Linn Lindeman med Joel Sjöberg
Utsendt 17. februar)

I begynnelsen så alt ut som en idyll. Et hus på landet utenfor Arvika, en mamma og en pappa. Men idyllen sprakk, og Linn opplevde det ene traumet etter det andre. Pappas flasker fra polet og barberblad som skar mot håndleddene ble de første metodene hun brukte for å lindre angsten. På videregående fant Linn narkotika.
En kveld satt hun full på jernbanesporet og lyttet til musikk i ørepluggene sine. Russisk rulett og et rop om hjelp. En annen kveld lå hun livløs på fortauet i Arvika sentrum med blodige kniver rundt seg. Enda et rop om hjelp. Men ingen så ut til å høre henne.

Ved midnatt nyttårsaften 2010 ble stjernehimmelen lyst opp av nyttårsraketter. Men et av smellene hun hørte, kom fra innsiden av leiligheten hennes. Det utenkelige hadde skjedd. Fra det øyeblikket kunne ingenting lindre den angsten hun kjente.
Narkotika, selvmordsforsøk, overdoser og turer inn og ut fra akutten og akuttpsykiatrien fulgte. Etter hvert ble systemfeilen åpenbar. Linn var for syk til rusomsorg, og for ruset til psykiatrien. Hvor mange selvmordsforsøk må til før man får hjelp? Hvor mange overdoser?

En dag ville hun bare bort fra dette livet og gikk mot togstasjonen i Sävsjö, der mange tog fyker forbi i full fart. Den dagen skulle mange år med smerte og lidelse endelig ta slutt.

«Linn gikk fra den absolutte bunnen av samfunnet til å bli en av de utvilsomt sterkeste evangelistene i Sverige. Hun er intet mindre enn himmelsk dynamitt! Den troen Gud har gitt henne, og den kjærlighet og nød hun har for ødelagte mennesker, er nok til å forandre vårt land. Les boken, og når du er ferdig med å gråte, da kan du takke Jesus for at Han reddet Linn.»
– Sebastian Stakset, forfatter og evangelist