KOMMENDE BØKER I KATEGORIEN OPPBYGGELIG / BIOGRAFI:

#4 (2020) DET ER TID FOR Å BE, AV CARTER CONLON
(Forventes utsendt 20. OKTOBER)

I boken Det er tid for å be deler Carter Conlon, som er pastor i Times Square Church, om sju mirakler fra sitt eget liv og sin vandring med Gud. Det gjør han for å oppmuntre og styrke kristne i troen på at det Gud gjorde for ham kan Han også gjøre for en hel nasjon. Mirakler er ikke forbeholdt noen få mennesker i Kristi legeme. Mirakler er tilgjengelig for alle. 

Du kan også erfare mirakler i din vandring med Gud. Hvis du føler deg fortapt og uten håp, for svak til å gå videre, ute av stand til å tilgi eller overveldet av omstendighetene i livet ditt – da kan bønn forandre alt. Conlon går dypere inn i Jesu’ storartede undervisning om bønn, som vi finner i Markus evangeliet kapittel ni. Dette gjør han i lys av sine egne erfaringer, og viser hvordan dette angår oss, vår vandring med Gud og hvordan vi kan påvirke verden.

«Carter har lært oss mye, men mest av alt har han lært oss å be. Jeg har blitt utfordret og velsignet av hans undervisning og eksempel. Det kommer du også til å bli.»
– Max Lucado, pastor og bestselgende forfatter

«Kort sagt så forandrer bønn alt, og dersom du ønsker å kjenne en større nærhet med Kristus, og også en dypere erfaring av Hans kraft, da er dette boken for deg. Jeg anbefaler den på det sterkeste!»
– Joni Eareckson Tada, grunnlegger av Joni and Friends International

«Pastor Conlon har førstehåndserfaring med kraften i bønn. Det er hans eget liv et levende eksempel på. I Det er tid for å be vever han sammen et bilde av sannhet fra sitt eget vitnesbyrd, bibelske eksempler og dynamisk undervisning for å vekke opp Kristi etterfølgere til frihet og et liv av overflod.»
– Anne Graham Lotz, forfatter og forkynner

 

#5 (2020) DU ER ALDRI ALENE, AV MAX LUCADO
(Forventes utsendt 15. NOVEMBER)

Bryr Gud seg om at jeg er utmattet og nedfor? Vil Han hjelpe meg med mitt hav av utfordringer? Legger Han i det hele tatt merke til det når livet mitt føles mørkt og stormfullt?
Vil Han hjelpe meg i min frykt og angst?
Svaret på alle disse spørsmålene er et rungende «JA!». Ved å se nærmere på miraklene i johannes’ evangelium hjelper Max Lucado deg til å:
forstå at Jesus går sammen med deg og løfter deg ut av dine stormer hvile i nåden fra korset og vissheten om Hans oppstandelseskraft tro at Gud er din alltid nærværende kilde til hjelp innse at du aldri er uten håp eller styrke fordi du aldri noensinne er alene.
Du er sterkere enn du tror fordi Gud er nærmere enn du aner! Han vil møte deg når som helst og hvor som helst. I livets kaos og tornefylte vei vil Han komme til deg, uten å nøle, for å reise deg opp.