KOMMENDE BØKER I KATEGORIEN ROMANER:

#5 (2021) PARIS ER TILGITT, Av Karen Kingsbury
(Forventes utsendt ca. 20. oktober)

Den New York Times bestselgende forfatteren kommer nå med en klok og oppbyggende roman om tilgivelse og håp i Lysets by.

I Indiana holder Ashley Baxter Blake og ektemannen på å forberede seg til en tur til Paris, der et fransk galleri skal stille ut maleriene hennes. I tillegg skal de feire bryllupsdagen sin der. Men Ashley plages av motstridende følelser. For litt over tjue år siden gjorde hun noen av sine verste feiltrinn i Paris. Hun har aldri helt klart å tilgi seg selv for det som skjedde der, og hun har fremdeles hemmeligheter som hun er redd for å avsløre. Like før avreise får Ashley en telefon fra niesen Jessie som sier at moren til kjæresten hennes husker at hun jobbet på et bakeri sammen med ei amerikansk jente som het Ashley. «Kan det være deg?»

Når Alice og Ashley møtes, veller en strøm av minner fram for begge kvinnene. Ashley føres tilbake til et uforsiktig kjærlighetsforhold og et uventet svangerskap, og Alice føres tilbake til den kvelden hun nesten gjorde slutt på alt. Kan denne gjenforeningen bringe legedom og forsoning? Kanskje tiden endelig er inne for at Ashley kan tilgi seg selv … og Paris.

 

#4 (2021) Kvinnen fra Kana i Galilea (av Angela Hunt)
(Sendt fra forlaget i starten av september)
Første bok i serien Veien til Jerusalem

Det gamle og Det nye testamentet er fulle av historier om modige menn, men bemerkelsesverdig få tapre kvinner. Det er ikke så overraskende, for de inspirerte forfatterne kunne ikke gjenfortelle historien om hver eneste mann, kvinne og barn som møtte Gud. Men selv om det bare er skrevet ned noen få historier om kvinner, er de likevel verdt å grunne på. Denne romanserien, Veien til Jerusalem, er oppdiktede beretninger om ekte kvinner som møtte Jesus, som var en del av familien Hans eller som levde tett på mennene som fulgte Ham.

Tomas og Tasmin, tvillingene som er hyret inn for å arrangere en bryllupsfest i Kana, bekymrer seg når verten går tom for vin … helt til en gjest sier til Tasmin at hun skal be tjenerne om å fylle vannkrukkene ved porten med vann fra sisternen. Motvillig går hun med på det og blir forundret når regnvannet forvandles til den beste vinen folk noen gang har smakt i Kana.

Når Tomas impulsivt bestemmer seg for å følge læreren fra Nasaret, begynner han og Tasmin å krangle – siden tvillingene har vært sammen helt siden før fødselen klarer ikke Tasmin å akseptere å miste broren sin til en magiker-profet. Med hjelp fra Judas, en av brødrene til Yeshua fra Nasaret, bestemmer hun seg for å dra etter nasareerens gruppe og gjøre det som skal til for å reparere det ødelagte forholdet til broren og bringe ham hjem igjen.