KOMMENDE BØKER I KATEGORIEN ROMANER:

#1 (2021) Messingskrinet, Av Beverly Lewis
(SENDT UT I JANUAR)

Den første av to bøker i ny miniserie av USAs bestselgende Amish-inspirerte forfatter!

Ikke lenge før tjueårsdagen for foreldrenes forlovelse finner atten år gamle Sylvia Miller farens dyrebare messingskrin ulåst. Mot sin bedre viten åpner hun lokket på arvestykket, uten å være klar over at det hun snart skal oppdage, vil rive i stykker det lykkelige livet hennes og forandre alt for den sammenknyttede Old Order amishfamilien hennes. Når den mangeårige hemmeligheten slipper ut i lyset, vil familien Miller klare å finne en vei gjennom alle problemene og oppnå forsoning?

Beverly Lewis skrev sin første historie som niåring da hun bodde i nærheten av amishland i Lancaster County. Hun møter daglig sine mange leservenner på Facebook og svarer personlig på fanbrev. Sammen med ektemannen bor Lewis i Colorado i nærheten av familien sin.

 

#2 (2020) LOMMEURET AV BEVERLY LEWIS
(Forventes utsendt 15. MARS)

Den siste boken i miniserien om messingskrinet, av USAs bestselgende Amish-inspirerte forfatter!

Sylvia Miller har alltid hatt en spesiell plass i den konservative Old Order-familien sin, en plass Adeline Pelham truer når hun helt uventet plutselig dukker opp i Hickory Hollow. Selve eksistensen hennes er en påminnelse om den smertefulle hemmeligheten som så nylig har snudd opp ned på alt for familien. Dette er en utfordrende tid å skulle ta imot en Englischer på
– og spesielt denne Englischeren. Vil Adelines ankomst utgjøre dråpen som får det til å renne over for familien Miller og amishsamfunnet? Er det rett og slett for mange hemmeligheter nå? Eller kan Gud bringe noe godt ut av fortidens feiltrinn?
Mens kjæresten begynner å kjempe for livet, drives Tommy til å finne ut mer om omstendighetene rundt fødselen hans og den bestefaren han aldri fikk møte. Han oppdager noe som ryster hele hans verden, og blir bare enda mer bestemt på å bruke framtiden på å bekjempe kriminalitet og sørge for ro og orden i gatene. Eller er det bare hans måte å kaste seg inn i en kamp han ikke kan vinne – den Annalee står overfor?

Med en kombinasjon av romantikk og familiedrama er denne boken et vitnesbyrd som minner oss om å våge å leve livet og elske andre uten å la frykten få overtak. I skyggen av store tap nytter det nemlig ikke å leve halvhjertet. Man må leve livet dypt og inderlig.