KOMMENDE BØKER I KATEGORIEN ROMANER:

#4 ESTER – KONGELIG SKJØNNHET, AV  ANGELA HUNT
(Forventes utsendt ultimo november)

Når en ambisiøs enehersker truer jødene med folkemord, tvinges en uerfaren, ung og vakker dronning til å ta et standpunkt for seg selv og folket sitt.

New York Times-bestselgende forfatter Angela Hunt, berømt for sine bibelske romaner, gir nytt liv til fortellingen om Ester i denne dramatiske og følsomme skildringen.

 

#1 (2020) DALILA – FORRÆDERSK SKJØNNHET, AV  ANGELA HUNT
(Forventes utsendt ultimo januar)

Et sammensatt og fengslende innblikk i livet til en av de mest beryktede kvinnene i Bibelen.
Livet er ikke enkelt i Filisterland, spesielt ikke for en kvinne eller et barn som må klare seg alene. Når den vakre og sårede Dalila blir nødt til å tigge om mat for å overleve, bestemmer hun seg for at hun skal finne en måte å beseire alle de mennene som har utnyttet henne. Hun skal overvinne alle hindrene livet har slengt mot henne, og hun skal vinne rikdom og seier for seg selv.

Når hun møter en legendarisk mann som heter Samson, fornemmer hun at han kan være nøkkelen til seier for henne. Ved å vinne, forføre og forråde hebreernes helt, vil hun oppnå en posisjon med nasjonal anerkjennelse. Hun er tross alt vakker, sjarmerende og smart. Ingen mann, ikke engang en som er utrustet med overnaturlig styrke, kan stå seg imot hennes kløkt og list.