KOMMENDE BØKER I KATEGORIEN ROMANER:

#2 (2020) BATSEBA – MOTVILLIG SKJØNNHET, AV  ANGELA HUNT
(Forventes utsendt 20. mars)

David, Israels konge, mottar Guds betryggende løfte om at han skal regjere livet ut. Ikke lenge etter dette fanger Batseba hans oppmerksomhet, og David tvinger seg på sin lojale soldats kone. Batseba blir gravid, noe som får kongen til å drepe ektemannen hennes, slik at han kan innlemme henne i haremet sitt. Der kjemper Batseba for å beskytte sønnen sin samtidig som hun må leve med konsekvensene av en mørk profeti og en dødelig forbannelse over kongens hus.
Historien om en av Bibelens mest misforståtte og feilbedømte kvinner blir levende i denne bibelske gjenfortellingen. Angela Hunts forbløffende kombinasjon av historiske fakta og fiksjonens fargerike pennestrøk vil få deg til å revurdere alt du trodde du visste om Batseba.

 

#3 (2020) ÅPNE HIMMELENS SLUSER, AV  CHARLES MARTIN
(Forventes utsendt 10. mai)

En fengslende historie om begravde hemmeligheter, tapt kjærlighet og løfter om nye sjanser.

Allie holder fremdeles på å forsone seg med tapet av familiens høyt elskede restaurant langs stranden av Floridas Golfkyst da hun mister sin andre ektemann i en grusom bilulykke. Knust og i ferd med å miste håpet, får tanker på framtiden henne til å grøsse – helt til en kjær person fra fortiden dukker opp igjen.

Joseph har drevet målløst omkring i mange år, såret både på kropp og sjel og ute av stand til å bearbeide traumene etter opplevelsene under Vietnamkrigen. Omsider bestemmer han seg for å gi opp sin søken etter fred og heller bli boende alene i en avsidesliggende hytte oppe i fjellene i Carolina, men da oppdager han en mor og hennes to små barn som har gått seg vill i skogen. Som en mann med integritet og styrke tar han instinktivt grep for å hjelpe dem hjem til Florida. Der bestemmer han seg for å vie sin egen hjemby en liten visitt – og blir da vitne til ulykken som fører til en bittersøt gjenforening med ungdomskjæresten, Allie. Når Joseph tilbyr seg å hjelpe Allie med å bygge opp igjen restauranten, ser det ut som flammen kan bli tent på ny mellom dem – helt til en 45 år gammel hemmelighet fra fortiden begynner å trenge seg fram og truer med å ødelegge alt håp om at kjærligheten på ny kan spire fram.

I denne enkeltstående romanen viser Charles Martin seg som en dyktig historieforteller. Med stor visdom og innlevelse berører han de drømmene vi holder fast på, setter ord på utfordringene vi møter og viser oss motet vi må samle når livet ser ut til å true det som betyr aller mest for oss.