KOMMENDE BØKER I KATEGORIEN ROMANER:

#3 (2020) ÅPNE HIMMELENS SLUSER, AV  CHARLES MARTIN
(Forventes utsendt 10. mai)

En fengslende historie om begravde hemmeligheter, tapt kjærlighet og løfter om nye sjanser.

Allie holder fremdeles på å forsone seg med tapet av familiens høyt elskede restaurant langs stranden av Floridas Golfkyst da hun mister sin andre ektemann i en grusom bilulykke. Knust og i ferd med å miste håpet, får tanker på framtiden henne til å grøsse – helt til en kjær person fra fortiden dukker opp igjen.

Joseph har drevet målløst omkring i mange år, såret både på kropp og sjel og ute av stand til å bearbeide traumene etter opplevelsene under Vietnamkrigen. Omsider bestemmer han seg for å gi opp sin søken etter fred og heller bli boende alene i en avsidesliggende hytte oppe i fjellene i Carolina, men da oppdager han en mor og hennes to små barn som har gått seg vill i skogen. Som en mann med integritet og styrke tar han instinktivt grep for å hjelpe dem hjem til Florida. Der bestemmer han seg for å vie sin egen hjemby en liten visitt – og blir da vitne til ulykken som fører til en bittersøt gjenforening med ungdomskjæresten, Allie. Når Joseph tilbyr seg å hjelpe Allie med å bygge opp igjen restauranten, ser det ut som flammen kan bli tent på ny mellom dem – helt til en 45 år gammel hemmelighet fra fortiden begynner å trenge seg fram og truer med å ødelegge alt håp om at kjærligheten på ny kan spire fram.

I denne enkeltstående romanen viser Charles Martin seg som en dyktig historieforteller. Med stor visdom og innlevelse berører han de drømmene vi holder fast på, setter ord på utfordringene vi møter og viser oss motet vi må samle når livet ser ut til å true det som betyr aller mest for oss.

#4 (2020) VI ØNSKET OSS AKKURAT EN JENTE SOM DEG, AV KAREN KINGSBURY
(Forventes utsendt 15. september)

Vitenskapen reiser spørsmål bare kjærligheten kan besvare i denne rørende og tankevekkende romanen fra New York Times-bestselgende forfatter, Karen Kingsbury.

Hun ble adoptert, som et nedfrosset embryo. Det var to familier med livslange hemmeligheter. Og en fyr som definitivt ikke hadde planer om å forelske seg på nytt.

Maddie Baxter West er rystet til grunnen når hun finner ut at alt hun trodde om livet sitt var en løgn. Foreldrene hadde alltid tenkt å fortelle henne sannheten om opphavet hennes: at hun ble adoptert som et embryo. Men det rette øyeblikket kom liksom aldri. Så konfronterer en fremmed Maddie med sannheten og forteller henne noe annet som også ryster tilværelsen hennes – Maddie hadde en søster hun aldri fikk møte. Såret, sint og forvirret forlater Maddie den nye jobben og forloveden, avviser familiens bønn om tilgivelse og flytter til Portland for å finne ut hvem hun egentlig er.

Hele verden raser for Dawson når London Quinn, hans beste venn og den eneste jenta han noensinne har elsket, blir påkjørt. På venterommet på sykehuset avslører moren til London at London kanskje  kan ha søsken. De nedfrossede embryoene hun og ektemannen hadde gitt fra seg over tjue år tidligere.

Vil kjærligheten fra Dawson Gage kunne hjelpe Maddie med å finne ut hvem hun er … og finne veien hjem?