KOMMENDE BØKER I KATEGORIEN ROMANER:

#1 (2021) Messingskrinet, Av Beverly Lewis
(Forventes utsendt 20. Januar)

Den første av to bøker i ny miniserie av USAs bestselgende Amish-inspirerte forfatter!

Ikke lenge før tjueårsdagen for foreldrenes forlovelse finner atten år gamle Sylvia Miller farens dyrebare messingskrin ulåst. Mot sin bedre viten åpner hun lokket på arvestykket, uten å være klar over at det hun snart skal oppdage, vil rive i stykker det lykkelige livet hennes og forandre alt for den sammenknyttede Old Order amishfamilien hennes. Når den mangeårige hemmeligheten slipper ut i lyset, vil familien Miller klare å finne en vei gjennom alle problemene og oppnå forsoning?

Beverly Lewis skrev sin første historie som niåring da hun bodde i nærheten av amishland i Lancaster County. Hun møter daglig sine mange leservenner på Facebook og svarer personlig på fanbrev. Sammen med ektemannen bor Lewis i Colorado i nærheten av familien sin.

 

#5 (2020) ELSKER DEG, DYPT OG INDERLIG AV KAREN KINGSBURY
(Forventes utsendt 15. NOVEMBER)

Da atten år gamle Tommy Baxter kunngjør for familien at han har bestemt seg for å begynne på politiskolen rett etter high school, nekter moren hans, Reagan, å godta det. Hun sørger tross alt fortsatt over faren som døde i terrorangrepet i New York, og hun er fast bestemt på å holde sønnen utenfor fare. Luke, faren til Tommy, er imidlertid stolt av valget sønnen har tatt. Han mener Tommy ville blitt en dyktig politibetjent med et godt hjerte.
Samtidig er Tommy forelsket for aller første gang. Det nydelige forholdet til Annalee Miller er nesten for godt til å være sant. Tommy begynner for alvor å tenke på den dagen da han kan fri til henne. I det siste har hun imidlertid ikke følt seg så bra, og testresultater avslører det utenkelige.
Mens kjæresten begynner å kjempe for livet, drives Tommy til å finne ut mer om omstendighetene rundt fødselen hans og den bestefaren han aldri fikk møte. Han oppdager noe som ryster hele hans verden, og blir bare enda mer bestemt på å bruke framtiden på å bekjempe kriminalitet og sørge for ro og orden i gatene. Eller er det bare hans måte å kaste seg inn i en kamp han ikke kan vinne – den Annalee står overfor?
Med en kombinasjon av romantikk og familiedrama er denne boken et vitnesbyrd som minner oss om å våge å leve livet og elske andre uten å la frykten få overtak. I skyggen av store tap nytter det nemlig ikke å leve halvhjertet. Man må leve livet dypt og inderlig.