VELKOMMEN SOM MEDLEM I HERMONS BOKKLUBB!

Bokklubben ble overtatt fra Rex Forlag i 2002, og har siden vært til glede for våre lesere.

Slik fungerer bokklubben i dag, er den inndelt i to kategorier:

Hermons bokklubb romaner, - og
Hermons bokklubb oppbyggelig / biografier.

For å bli medlem melder du deg på i en eller begge av disse to kategoriene, og hovedforskjellen fra tidligere og en tradisjonell bokklubb, er at du nå blir en ABONNENT på alle bøkene som kommer ut i kategorien/e du har meldt deg på til. Så lenge du er medlem får du alle bøkene som kommer i kategorien, og du kan ikke lenger avbestille månedens bok.

Det vil bli utgitt høyst 5 nye bøker hvert år (i løpet av 12. måneder) i begge kategoriene, og den som melder seg inn får ALLE bøkene i valgt kategori inntil abonnementet sies opp!

Du tegner deg altså opp som abonnent på enten høyst 5 bøker – eller for høyst 10 bøker dersom du ønsker å være medlem i begge kategoriene.

Det blir ikke lenger nødvendig å AVBESTILLE bøker.
Så lenge du er medlem får du inntil 5 eller inntil 10 bøker pr. kalenderår i posten på abonnement.
Men du kan selvsagt melde deg ut av klubben når som helst, det er ingen bindingstid på hvor lenge du må være medlem, MEN du melde deg ut av klubben senest den 15. i en måned, for å ikke få neste bok!

ØKT RABATT: Du vil få 25 % rabatt på bøkene du har på abonnement gjennom Hermons Bokklubb og du vil selvsagt få dem portofritt tilsendt i posten.
I tillegg vil du som tidligere beholde 12,5 % rabatt på alle andre fullpris bøker vi har i nettbutikken vår på www.hermon.no. Velger du å abonnere på begge kategoriene med totalt intill 10 bøker i året, blir du en BOKVENN+ GULL kunde, og du vil få 25% rabatt på alle nyheter og fullpris bøker på www.hermon.no.

Bøkene i bokklubben vil komme i forskjellig innbinding. Noen vil være stor-pocket, andre utgivelser kommer innbundet. Du får uansett alltid 25 % rabatt av ordinær pris og fri frakt på bokklubb-bøkene du tegner deg som abonnent på!