VELKOMMEN SOM MEDLEM I HERMONS BOKKLUBB!

Vi har nå hatt bokklubben siden vi overtok bokklubben fra Rex Forlag i 2002. Fra og med mars re-lanserer vi Bokklubben med noen få, men viktige endringer.
Endringene vil gjelde fra mars måned 2019.

Den største forandringen er at Bokklubben deles inn i to kategorier, for å glede alle de kundene som har meldt fra at «egentlig er jeg mest interessert i ROMANER» (for eksempel)! De to avdelingene blir:

Hermons bokklubb romaner, - og
Hermons bokklubb oppbyggelig / biografier.

Alle kunder må melde seg inn på nytt i den kategori du er interessert i –
og medlemskapet blir nå et ABONNEMENT.
Du kan selvsagt tegne deg på begge kategoriene!

Det vil bli utgitt 5 nye bøker hvert år (i løpet av 12. måneder) i begge kategoriene, og den som melder seg inn får ALLE bøkene i valgt kategori inntil abonnementet sies opp!

Du tegner deg altså opp som abonnent på enten 5 bøker – eller for 10 bøker dersom du ønsker bøker i begge kategoriene.

Det blir ikke lenger nødvendig å AVBESTILLE bøker.
Så lenge du er medlem får du inntil 5 eller 10 bøker pr. kalenderår i posten på abonnement.
Men du kan selvsagt melde deg ut av klubben når som helst, det er ingen bindingstid på hvor lenge du må være medlem, MEN du melde deg ut av klubben senest den 15. i en måned, for å ikke få neste bok!

ØKT RABATT: Du vil få 25 % rabatt på bøkene du har på abonnement gjennom Hermons Bokklubb og du vil selvsagt få dem portofritt tilsendt i posten.
I tillegg vil du som tidligere beholde 12,5 % rabatt på alle andre fullpris bøker vi i nettbutikken vår på www.hermon.no. Velger du å abonnere på begge kategoriene med totalt intill 10 bøker i året, blir du en BOKVENN+ GULL kunde, og du vil få 25% rabatt på alle nyheter og fullpris bøker på www.hermon.no.

Bøkene i bokklubben vil komme i forskjellig innbinding. Noen vil være stor-pocket, andre utgivelser kommer innbundet. Du får uansett alltid 25 % rabatt av ordinær pris og fri frakt på bokklubb-bøkene!