• Reisen Hjem
  • Reisen Hjem

Reisen Hjem

Pris 349,00
Antall: stk
ISBN:
9788247605219
År:
2017
Innbinding:
Stivperm
Sider:
312
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Egil Svartdahl

Egil Svartdahl tar med seg kjente mennesker tilbake til utgangspunktet  – til stedet der troen ble formet – eller avvist. I Reisen Hjem forteller tretti norske kjendiser sin troshistorie.

Vi har alle en troshistorie å fortelle. Hvert eneste menneske på alle steder til alle tider har stilt seg selv de samme spørsmålene: Hvor kommer jeg fra?  Hvor går jeg hen når jeg dør? Er det noen mening med livet? Finnes det en Gud? Ikke alle kommer fram til samme svar, men vi kan dele våre tanker og erfaringer i åpne trossamtaler underveis.

Tanken med denne boken er at leseren skal få hjelp til å tenke igjennom sin egen troshistorie. Hvem og hva har fått prege min tro? Hvilke gudsbilder bærer jeg på – og må det for alltid være slik?

Egil Svartdahl (f. 1954 i Sarpsborg) er pastor og predikant, foredragsholder og programleder. Han er utdannet konditor, men har alltid vært engasjert i menighetsarbeid. Fra tidlig på 1970-tallet var han ungdomspastor i  Filadelfia Oslo i ti år. Etter åtte år som forstander for pinsemenigheten i Kristiansand, kom han tilbake til Filadelfia Oslo som forstander i 1995. Siden TV 2 kom på luften i 1992, har han kombinert oppgaven som pastor i menigheten med programlederjobben på TV. Egil Svartdahl er en av landets fremste kommunikatorer. Hans unike kombinasjon av alvor og humor gjør hans taler og foredrag til en opplevelse som setter dype spor. Han mottok Petter Dassprisen i 1995, Medierosen i 2005 og Økumenikkprisen 2011 fra Norges Kristne Råd.

«Jeg satt med fuktige øyne og til tider tårevåte kinn en hel helg da jeg leste boken. Dette er både sterkt oppmuntrende – og utfordrende – for alle oss som gjerne vil dele Guds kjærlighet med familie, naboer og venner … En bok du kan gi til både kirkefremmede og ‘helfrelste’! ANBEFALES!»

– Svein E. Andersen, forlagssjef